Siauralapio raibsteglio arbata
Ingredientai
- 2 gervuogių lapai
- 1 šaukštas pelkinės vingiorykštės
- Pusės ekologiškos citrinos žievelė
- 5 g (maždaug 2 pakeliai) siauralapio raibsteglio arbatos
Instrukcijos
- Užvirkite vandenį.
- Verdančiu vandeniu užpilkite žolelių mišinį.
- Mėgaukitės po 10minučių.
Energinė vertė | Iš viso angliavandenių | Cukrus | Iš viso riebalų | Sotieji riebalai | Omega 3 | Skaidulos | Natris |
1,5 kcal | 0,1 g | 0,1 g | 0,0 g | 0,0 g | 0,0 g | 0,2 g | 0,8 g |
Dietologo patarimas:
Siauralapio raibsteglio, dar žinomą kaip raudonąją, arbatą galima gerti vakarais, nes jos sudėtyje nėra tanino ar kofeino.